Warhaus op 10 september naar

warhaus

Na tien jaar en drie fantastische albums last Balthazar een korte sabbatical in, maar de leden zitten alles behalve stil. Onder zijn nom de plume Warhaus presenteerde Maarten Devoldere als eerste zijn solo debuut We fucked a flame into being. Een ode aan de liefde én de ongrijpbaarheid ervan.

Gehuld in opzwepende, filmische ritmes en geflankeerd door de glamoureuze Sylvie Kreusch brengt Devolderde pop noir van de beste soort. Songs met een donkere, meeslepende, melancholische en bezwerende sfeer die doet denken aan de muziek van grootheden als Tom Waits, Leonard Cohen, Serge Gainsbourg en Nick Cave.

Plaat én album werden door pers en publiek zeer goed ontvangen, en de concerten in o.a. de AB verkochten aardig snel uit…

Duister, bezwerend, jazzy en sensueel… geen betere plek dan het pluche van CCHA om na de zomerfestivals het seizoen te starten!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login