Crammerock bevestigt Bloc Party voor hun 27ste editie!

crammerrock-2017

Met de Londense post-punkband Bloc Party voegt Crammerock een elfde act toe aan de affiche met Flogging Molly, Paul Weller, Warhaus, The Sore Losers, Disciples, Hoodie Allen, J. Bernardt, Kraantje Pappie, Roméo Elvis x Le Motel en Zak Abel. De 27ste editie van Crammerock vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september in Stekene. De ticketverkoop start volgende week maandag om 13 uur. Meer namen volgen later. Alle info op crammerock.be.

Bloc Party brak meteen door met debuutalbum ‘Silent Alarm’ (2005) en scoorde doorheen de jaren hits met songs als ‘Banquet’, ‘Helicopter’, ‘The Prayer’, ‘Flux’ en ‘Mercury’. Kele Okereke en co staan garant voor hyperactieve ritmes en ijzersterke melodieën met een snedig popgevoel.

Na de release van het vijfde album ‘HYMNS’ volgde in september 2016 een eerste teken van leven van de gewijzigde line-up van Bloc Party: de single ‘Stunt Queen’, geschreven en opgenomen door de oudgedienden Kele Okereke en Russel Lissack én de nieuwe groepsleden Justin Harris en Louise Bartle.

Tickets
Een weekendticket voor het festival kost 55 euro. Voor een dagticket betaal je 35 euro. Kamperen kan vanaf 14 euro. De online ticketverkoop start volgende week maandag om 13 uur via crammerock.be. Er op tijd bij zijn is de boodschap, want de afgelopen zes jaren was het festival telkens volledig uitverkocht.
Ook dit jaar is er een ruim aanbod van campingpackages (kant-en-klare tenten, luchtbedden, stoelen, slaapzakken…) in samenwerking met FestiTent. Onze bezoekers kunnen op voorhand een kampeertent boeken, hun plaats op de camping garanderen en het festivalweekend zonder zorgen beginnen. Meer info over deze packages via festitent.com.

Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren meer dan vijftig bands op de drie podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een uitmuntend collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een opvallend ongedwongen sfeer. De vorige editie klokte het festival af op meer dan 32.000 bezoekers. Door zijn impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken won het festival al verschillende awards.

Meer over Crammerock op crammerock.be.

You must be logged in to post a comment Login