Mooie affiche, nieuwe datum en nieuwe locatie voor Hookrock!

hookrock-2015

Het is moeilijk om voor iedereen goed te doen en dus besloot het uitvoerig comité van Hookrock hun festival terug te gaan houden op het eerste weekend van juli, meer bepaald vrijdag 30 juni en zaterdag 01 juli 2017. We proberen bij Hookrock ieder jaar de lat hoger en hoger te leggen en dus zijn wij er zowat een gans jaar mee bezig. Ook voor de editie van 2017 staan er enkele klinkende namen op de affiche en is zowat aan ieders smaak gedacht.

Nog een verandering dit jaar is de plaats van gebeuren. Dit jaar verhuizen we richting ‘partyzaal’ in het Ontmoetingscentrum (OC) Rooierheide aan de Rooierheidestraat 100 te Diepenbeek. Deze zaal en aangrenzende weide zullen we zonder meer als een gezellige festivalruimte worden aangekleden. Dus geen rubberen festivalboots meer nodig zoals vorig jaar en dit is meer dan een pluspunt. Op vrijdag gaan de versterkers open om 19.00 en op zaterdag zullen we de decibelgrens teisteren vanaf 14.00, so be there and beware….maximum 600 blues fans toegelaten.
Alle verdere info www.hookrock.be

Vrijdag 30 juni vanaf 19u :

Bluebird (BE)
The Liberators (NL)
Ana Popovic (SBR/USA)
Cosmo’s Foger-T

Zaterdag 1 juli vanaf 13u30 :

Helix Electrix (BE)
Mike’s Electric Mud (NL)
Fossen & Struijck Band (NL)
The Leroi Brothers (USA)
Toronzo Cannon (USA)
The Imperial Crowns (USA)
Doghouse Sam Bluesrevue feat. Stef Paglia (BE)

You must be logged in to post a comment Login