Hoe kom jij naar Couleur Café?

couleur-cafe-2017

Zoals je weet vindt Couleur Café niet langer plaats aan Tour & Taxis maar wel in een park aan het Atomium. Eerder lanceerden ze al een filmpje waarin de fiets, wagen en metro het tegen elkaar opnemen in een race van centrum Brussel naar Couleur Café. Welk vervoersmiddel het haalde, zie je op hun Facebookpagina.

Binnen 10 dagen gaan de poorten van onze nieuwe site open. Hoog tijd dus om wat praktische info mee te geven over de beste reisroute naar Couleur Café. Uiteraard vragen ze iedereen om zo veel mogelijk het openbaar vervoer te gebruiken.

1. Gratis met de MIVB 
Dankzij de EventPass die op elk Couleur Café-ticket staat, kunnen festivalgangers en -medewerkers gratis gebruik maken van het hele MIVB-net. ’s Avonds worden daar bovendien nog speciale Couleur Café-nachtbussen aan toegevoegd. De dichtstbijzijnde tram-, bus- en metrohaltes zijn Heysel en Eeuwfeest. Alle info vind je op onze website (link onderaan).

2. Aan halve prijs dankzij de NMBS
Het hele weekend lang (maandag inbegrepen) kan je gebruik maken van het verlengd weekendbiljet. Aan halve prijs geraak je dus makkelijk van en naar onze hoofdstad, vanuit het treinstation is de MIVB je beste optie.

3. Gratis met de fiets of motor
Vermijd files, spring op je tweewieler en stal je (motor)fiets veilig en gratis op onze fietsparking P1 op de Atomiumlaan vlakbij de publieksingang. Op deze parking kunnen ook Personen met een Beperkte Mobiliteit gratis parkeren.

4. Deel een taxi
– Collecto is de gedeelde taxidienst van de MIVB. De halte (Atletenlaan 3, 1020 Laken) is vlakbij het festival en voor maar € 6 p.p. brengt de chauffeur jou en jouw reisgenoten naar gelijk welke bestemming in Brussel.
SPLYT is een handige app om taxi’s te delen met mensen in jouw buurt. Dankzij Couleur Café krijg je bovendien €10 korting op je eerste rit.

5. Betalend met de wagen
Wie echt geen andere keuze heeft, kan met de wagen komen. Parkeren kan gratis in de buurt van de grote metrostations, vanwaar je dan de metro verder neemt. Voor Parking P1 naast het festivalterrein kan men online parkingsplaatsen kopen aan €13 per dag. Deze parking P1 is enkel toegankelijk via de Atomiumlaan (volg de signalisatie!). Opgelet: de Eeuwfeestlaan zal niet toegankelijk zijn tussen het Atomium en het rond punt Louis Steens. Hou er rekening mee dat de reistijden kunnen oplopen.

Alle mobiliteitsinfo

You must be logged in to post a comment Login