Klein maar fijn Rock Olmen komt weer met mooie affiche!

rock-olmen-2017

Rock Olmen wordt gedragen door allemaal enthousiaste vrijwilligers en vindt deze zomer voor de 27ste keer plaats.  Met een kleine bestuursploeg wordt alles uitgewerkt en vorm gegeven.  Tijdens de Rock Olmen dagen zelf, krijgen ze heel wat steun van jong en oud in Stotert.  Dat maakt het zeer ‘lokaal’ en plezant.

Ook dit jaar komen ze met een nette affiche en ze opteren opnieuw voor 1 podium nadat vroeger zelfs het kerkje van Stotert jaren werd  gebruikt.  De toekomst zal uitwijzen of ze dat nog eens  zullen doen. Voordeel van 1 podium is dat ze zich hier op kunnen concentreren en een zeer mooie line up (financieel) kunnen uitwerken. Met o.m. J. Bernardt (Jinte = zanger van Balthazar), Brutus, Jacle Bow en Discobar Galaxie zijn ze hier zonder meer in geslaagd. Bovendien spelen Kempense bands zoals Black Leather Jacket en Red Stags ook op hun podium.  Beloftevolle Limburgse band The Guru Guru maakt de vrijdagaffiche  compleet.

Extra blijft wel dat er ook een 2de dag is (2de jaar op rij) en dit op donderdagavond. Dan wordt het feestje met Dj’s op gang geschoten.  Vorig jaar was dit nog vrij klein maar ze besloten wat extra te investeren en dat maakt dat o.m. Laston & Geo en The Boilerboys plaatjes komen draaien.

Wat vooral opvalt,  zijn de zeer toegankelijke prijzen.  Een combiticket kost in voorverkoop amper  10 euro. Kom je alleen dansen op donderdag betaal je amper 3 euro. Rock Olmen kiest hier bewust  voor.  Niet makkelijk maar ‘overleven’ is voldoende. Grote winsten worden dan ook  niet gemaakt.  Als ze maar een volgende editie kunnen organiseren.

Rock Olmen is 27 jaar geleden ontstaan als onderdeeltje van de parochiefeesten van Olmen-Stotert. Nu zoveel jaren later vindt het  nog altijd plaats  in dat weekend maar er veranderde uiteraard  heel wat.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login