Absolutely Free Festival lost laatste namen en komt met exclusieve camping!

aff-2017

Op 4 & 5 augustus vieren ze de 10e editie van Absolutely Free Festival op de vertrouwde site aan C-mine! ze mikken opnieuw op danslustige én rockminnende muziekontdekkers. Vandaag voegen ze de laatste 12 (!) namen toe aan de AFFiche!

Het Brusselse fenomeen BRNS is terug en komt naar AFF17 met een nagelnieuwe -en stééngoede- plaat in de ongeopende rugzak.

Uit het buitenland zakken te ontdekken parels BAD BREEDING, UNIFORM en WILL SAMSON af(f). Het Britse BAD BREEDING en het New Yorkse UNIFORM zijn kwaad, én ontgoocheld, en verpakken die emoties in punktrashmetal en tribale noise. De Britse folkie WILL SAMSON escorteert je dan weer met verstilde songs richting delirium.

Postpunkcombo WHISPERING SONS uit Houthalen veroverde in 2016  het hoogste schavot van Humo’s Rockrally. Nog uit Limburg komen Pukkelpopper DJ EPPO JANSSEN, de kierewiete Swans-adepten van EL YUNQUE en de mathrock-bazen van SIX HANDS.

Uit de talentvijver Vi.be van Poppunt visten we tot slot vier ruwe diamanten die zullen AFFtrappen. POPPEL grossiert in zomerse 90’s indierock terwijl het jonge Limburgse FORNETexcelleert in rauwe postpunk. BERG en UMM komen beiden dan weer uit Gent en handelen in intrigerende droompop.

Hiermee is de AFFiche helemaal AFF. Eerder werden o.a. The Notwist (DE), George Fitzgerald(UK), King Khan & The Shrines (CA), Pional (ES) en Sinkane (US) al aangekondigd. AFF blijft gratis toegankelijk bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen of 3 euro tvv. het Absolutely Free Forest.

Kampeer op de dakterrassen van C-mine!

Op 4 & 5 augustus organiseren ze een exclusieve pop up camping op de dakterrassen van C-mine!

In samenwerking met kampeerplatform Campr voorzien ze een beperkt aantal opgezette tweepersoonstenten. Je kan dus bovenop de spectaculaire mijngebouwen kamperen, met zicht op festivalterrein én mijngeschiedenis.

Afhankelijk van de accessoires (elektriciteit, wifi en sanitair krijg je standaard, maar ook slaapgerief voor twee personen is mogelijk), kan je een tweepersoonstent huren voor €25 of €45 per weekend. De 10 snelste beslissers beloont het festival bovendien met een gratis duo cinematicket van Euroscoop. De plaatsten zijn érg beperkt, dus wees er snel bij!

Klik HIER voor info & booking!

You must be logged in to post a comment Login