Queens Of The Stone Age op 16 november naar Sportpaleis!

qotsa
En plots is daar… Queens Of The Stone Age! De legendarische rockgroep is helemaal terug! Met een nieuwe plaat en heerlijk concertnieuws. QOTSA kondigt een nieuwe tournee aan, die door Noord-Amerika en Europa trekt. Er is een Belgische passage voorzien op donderdag 16 november in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf 22 juni om 10u.
‘Villains’. Zo zal de nieuwste plaat, die op 25 augustus in de rekken ligt, heten. “De titel is geen politieke verklaring. Het heeft niets te maken met Trump of van die shit. Het is gewoon 1) een fantastisch klinkend woord en 2) een reactie op de drie versies van elk scenario: jouw versie, de mijne en wat er effectief is gebeurd… Iedereen heeft iets of iemand nodig om tegenin te kunnen gaan, een ‘villain’ ofte ‘slechterik’. Zo is het altijd geweest. Het is sterker dan jezelf. Het enige wat je kan controleren is wanneer je het loslaat.”, aldus Joshua Homme. Geproduceerd door Mark Ronson, co-produced door Mark Rankin en gemixt door Alan Moulder, is ‘Villains’ het eerste volledige album van Queens Of The Stone Age sinds 2013. Negen nagelnieuwe songs, waarvan eerste single “The Way You Used To Do” alvast een heerlijk voorsmaakje is.
Joshua Homme (zang, gitaar), Troy Van Leeuwen (gitaar, keys), Michael Shuman (basgitaar), Dean Fertita (keys, gitaar) en Jon Theodore (drum) kunnen niet wachten om opnieuw te touren. Met een onberispelijke live reputatie, bergen artistiek talent, een verzameling aan wereldhits en fantastisch nieuw werk, trekt de band op donderdag 16 november naar het Antwerps Sportpaleis voor een avondje stevig rocken! Zorg dat je erbij bent!

You must be logged in to post a comment Login