Meta & The Cornerstones, Edwin Perez y La Excelencia, Dyna en meer naar Afro-Latino!

afro-latino-2017

Het Afro-Latino Festival kan dit jaar opnieuw uitpakken met een uitermate gevarieerde en fantastische line up! Graag delen we dan ook de nieuwe aanvullingen: META & THE CORNERSTONES (sublieme rootsreggae uit de VS), EDWIN PEREZ Y LA EXCELENCIA (salsa dura iconen uit Puerto Rico),MOODCOLLECTOR (partyska uit de Kempen) en ons resident-DJ-duoSQUADRA BOSSA & BUSCEMI.

De Surinaams-Nederlandse top-DJ DYNA vervangt Mr. Vegas die omwille van privéredenen zijn Europese tournee in juli dient in te korten. DJ DYNA komt voor het eerst naar België voor een exclusieve set van de hotste dancehall, bubbling en latin house. Verder ook nog: TEAM DAMPJUST MEEASYMEN SOUND, EAST END ROCKCITY FORCE SOUNDBRAP COLLECTIEF enDJ NINETYTWO.

Volgende week maken we de allerlaatste artiest van Afro-Latino 2017 bekend… Eerder kondigden we al de komst van DADDY YANKEE, ALVARO SOLER,BIG MOUNTAIN, LA PEGATINA, BOEF, VICENTE GARCIA,MOKOOMBAROLF SANCHEZ, TLP en nog veel anderen aan.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login