The Notwist, King Khan en Sinkane naar AFF17!

aff-2017

Heb je de nieuwe namen voor AFF17 al gezien? 7 nieuwe, waaronder 3 headliners én verrassend binnen- en buitenlands talent! De 10e AFF-editie op de vertrouwde site aan C-mine vindt plaats op 4 & 5 augustus. Welkom!

THE NOTWIST is zowat Duitslands belangrijkste indieproduct: tegelijk introvert én overweldigend, en ongegeneerd schaatsend tussen vlinderende weemoed en dansbare opwinding. En dan kunnen folktronica & postrock live plots overgaan in futuristische r&b. Het perfecte uitroepteken achter AFF17.

KING KHAN & THE SHRINES is de band van het excentrieke cult-fenomeen King Khan. Samen met zijn  getalenteerde negenkoppige Shrines, speelt hij tegelijk de perfecte garagepsychsoulpunk mét ballen. Vorig jaar nog een hoogtepunt op Dour, dit jaar ongetwijfeld op AFF!

SINKANE is de Soedanees-Amerikaanse multi-instrumentalist Ahmed Gallab én zijn dansbaar gezelschap. Ze gooien pop, funk, krautrock, jazz, afro én veel meer in de blender. Sinkane was als orkestleider van de William Onyeabor-band al eens memorabel op Pukkelpop én deed zijn duit in het zakje bij onder meer Caribou en Yeasayer.

DEAD NEANDERTHALS dan! De Nederlandse heavy jazz-trots en officieuze ‘huisband’ van wijlen Incubate- komt naar Genk om je verdwaasd neer te knuppelen met zijn overdonderende ‘Sax-meets-drums’ sound.

Talent uit eigen land komt er in de vorm van de geflipte Gentenaars THE GERMANS, De Luikse modulaire synthparel MONOLITHE NOIR en de sferische Limburgersvan SCHADUWLAND.

Eerder maakten we al bekend dat ook HYPOCHRISTMUTREEFUZZ, RHINOS ARE PEOPLE TOO,LUWTEN (NL) en BABY GALAXY (NL) naar AFF komen. Meer namen voor beide festivaldagen volgen snel! AFF blijft gratis toegankelijk als je minstens 3 gebruikte batterijen of 3€ tvv. het Absolutely Free Forest inlevert.

You must be logged in to post a comment Login