Jon Cleary en SaRon Crenshaw bij op de affiche van Blues Peer!

jon-cleary

Jon Cleary (USA) een muzikant uit het Engelse Kent, besloot 35 jaar geleden om in New Orleans te gaan wonen. Onder invloed van o.a. Dr. John, Professor Longhair, Allen Toussaint, werd hij een meester in de New Orleans Funk. In 2008 bespeelde hij het Peers publiek met een onvergetelijk concert.

Ondertussen verliet hij Bonnie Raitts begeleidingsband om zich ten volle voor zijn eigen muziek te geven. Dit jaar zal hij op zaterdag 15/7 met zijn 4-koppige band de etnische folkmuziek van New Orleans, met name funk, op het Peers podium brengen. Het zal een heus NOLA-feestje worden!

SaRon Crenshaw (USA) leerde in New Jersey gitaar spelen op tienjarige leeftijd. Hij deelde verscheidene podia met talentvolle artiesten zoals Lee Fields, Roy Roberts, Denise Lasalle, Bobby Rush, Jessie James, Tyrone Davis en Chuck Roberson. Sarons grote liefde, de Blues, werd hem ingefluisterd door o.a. BB King, Albert King, Albert Collins, Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy. SaRon bespeelt een Gibson “Lucille”, ondertekend door zijn grote idool BB King.

Saron is een krachtige entertainer, met een typerend stemgeluid die op zondag 16/7 garant zal staan voor een aantal meezingers en een sfeervolle show!

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login