Alvaro Soler, Big Mountain en meer voor Afro-Latino!

afro-latino-2017

Ze presenteren voor de 19e editie van het Afro-Latino Festival in Bree meteen een hele reeks nieuwe namen: dé nieuwe latinster en zomerhitkampioen van 2015 en 2016 ALVARO SOLER, de legendarische reggaeband BIG MOUNTAIN en één van de beste Afrikaanse bands van het moment MOKOOMBA. Maar ook hét veelbelovende bachatatalent VICENTE GARCIA uit de Dominicaanse Republiek, Duitse reggae met JAMARAM en de Nederlandse Dominicaan ROLF SANCHEZ.Verder ook THE MIGHTY POW POW MOVEMENT – TLP – DRIGAO – GRINGO STARR – WARRIOR SOUND – RAGGAMUFFIN WHITEMAN – CONCIOUS SOUND en TOMMY MILFNIKKA.

Eerder maakten ze al de komst bekend van DADDY YANKEE en LA PEGATINA. In de loop van april vervolledigen we onze affiche voor 2017!
Ze zijn ook gul want ze verlengen hun kortingsactie met 10 dagen tot en met zaterdag 22 april 2017, 23u59! De prijzen blijven voor vrijdag 30 euro, voor zaterdag 40 euro, voor zondag 20 euro en voor een combiticket 75 euro. Vanaf 23 april 2017 stopt de kortingsactie en worden de reguliere voorverkoopprijzen actief: vrijdag 35 euro, zaterdag 45 euro, zondag 25 euro en een combiticket 85 euro.

De kortingtickets zijn enkel online te koop via www.afro-latino.be

You must be logged in to post a comment Login