Cat Power op 2 juni naar Het Depot!

cat-power

Cat Power is het alias van Chan Marshall, een Amerikaanse singer-songwriter met een groot hart en punk-attitude. Met het hart op de tong brengt Cat Power eigenzinnige minimalistische muziek, aangevuld met spaarzaam gitaar- en pianospel en etherische vocals in Zuid-Amerikaanse stijl.

Marshalls muzikale stijl laveert in het gebied van lo-fi/indierock met een bluesy ondertoon en geen twee albums van haar klinken hetzelfde. ‘Sun‘, haar laatste album uit 2012, is een passionele popplaat gedrenkt in elektronica en met de finesse van een rasechte singer-songwriter. Kortom: Cat Power blijft een intigrerende artieste die alle bochten van haar muziek verkent, wat zonder twijfel resulteert in een memorabele avond in Het Depot.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login