Ook Racoon, Boef, Kris Kross Amsterdam en Rival Sons op VESTROCK!

vestrock-2017

VESTROCK maakt negen nieuwe namen voor de achtste editie bekend
VESTROCK maakt de vierde reeks namen voor de achtste editie van VESTROCK op 2, 3 en 4 juni 2017 bekend:

Racoon | Rival Sons | Kris Kross Amsterdam | Warhola | Raglans | Boef | Ronde | Mike Williams | The Galaxy

De Zeeuwse band Racoon scoorde hits als Love You More, No Mercy en Oceaan en komt in 2017 met een nieuw album. Boef brak met zijn album Slaaptekort vorige maand alle records op Spotify en stond met maar liefst acht singles in de Single Top 10.
Eerder werden al 35 namen voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR bevestigd, waaronder ‪Biffy Clyro, Broederliefde, Joep Beving, The Common Linnets, Jett Rebel, ‪Twin Atlantic, Warhaus en Sevn Alias. Komende maanden zullen nog meer acts voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR bekend gemaakt worden via www.vestrock.nl.

Kandidaten VESTROCK ROCK & DJ RALLY bekend
Op 26 april 2017 vindt in Hulst de VESTROCK ROCK & DJ RALLY plaats, met als inzet een podiumplaats op VESTROCK. Uit meer dan 100 inzendingen zijn Kid Harlequin, The Spvrk, Cardiax en DJ DVW geselecteerd om mee te dingen, naast de winnaars van Kunstbende Zeeland en de Zeeuwse talentenjacht Steenworp.

Zondagavondprogramma VESTROCK
Zondagmiddag 4 juni staat VESTROCK in het teken van VESTROCK JUNIOR, een programma voor kinderen en natuurlijk hun ouders en verzorgers, waarvoor inmiddels Kinderen voor Kinderen, Disney Channel’s Just Like Me! en TP4Y zijn aangekondigd. Meer namen voor VESTROCK JUNIOR volgen komende week. ’s Avonds is er tussen 18:30 en 22:30 een regulier VESTROCK avondprogramma voor jongeren en volwassenen, waarvoor inmiddels Broederliefde, Ronde, StukTV, The Galaxy, Boef en Kevin zijn aangekondigd.
Een VESTROCK JUNIOR ticket geeft ook toegang tot het avondprogramma. Daarnaast zijn er extra zondagavondtickets beschikbaar voor € 15,00, die toegang verlenen vanaf ‪18:00.

VESTROCK
Op een prachtige locatie, een eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst, vindt het 1e weekend van juni 2017 voor de 8e keer VESTROCK plaats. Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een driedaags onafhankelijk kwaliteitsfestival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar wat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. Met een capaciteit van 10.000 mensen per dag, 4 podia en circa 70 acts per editie biedt VESTROCK een festival waarbij je nieuwe opkomende acts kunt ontdekken, maar ook kunt genieten van meer gevestigde namen.

In de afgelopen jaren waren acts als Limp Bizkit, White Lies, Anouk, Kensington, Black Honey, Carice van Houten, Goose en The Boxer Rebellion te gast. Bijzonder zijn ook de intieme optredens in de St. Willibrordusbasiliek uit 1198 en het onderwijsprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY met in de afgelopen jaren sprekers als Midas Dekkers, André Kuipers, Freek Vonk, Herman Brusselmans, Guido Weijers, Ronald Giphart en Bobbi Eden. Op zondagmiddag is er bovendien een familieprogramma, VESTROCK JUNIOR, waarin ook de jongere bezoeker een echte festivalervaring mee kan maken.

VESTROCK heeft goede festivalvoorzieningen, waaronder een speciaalbierenbar en een geweldige camping. Daarnaast brouwt VESTROCK het eigen bier VESTROCK BLOND speciaal voor het festival. Dit jaar staan o.a. Biffy Clyro, Jett Rebel, Broederliefde, Twin Atlantic, DeWolff, Joep Beving, Warhaus en White op de affiche. Voor VESTROCK JUNIOR zijn inmiddels Kinderen voor Kinderen, Disney Channel’s Just Like Me! en TP4Y aangekondigd. www.vestrock.nl | Aftermovie 2016

Voorverkoop VESTROCK
Een dagticket voor VESTROCK kost € 45,00 (‪vrijdag 2 juni) of € 50,00 (‪zaterdag 3 juni). Een combiticket kost € 65,00 en een VESTROCK JUNIOR ticket € 25,00 (‪zondag 4 juni).  Een ticket voor het VESTROCK zondagavondprogramma kost € 15,00 (in combinatie met een regulier dag- of combiticket € 10,00). Voor meer informatie over campingtickets en het 4=3 familietarief zie www.vestrock.nl/tickets. VESTROCK is net als in eerdere jaren intiem en kleinschalig, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Kaartverkoop via www.vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen.

You must be logged in to post a comment Login