Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Blues Peer affiche op zondag 16/7 heeft twee toppers gekregen in de vorm van Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra (UK) en The Magpie Salute (USA).

Bijna tien jaar geleden bouwde Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra (UK) een heus feest in Peer. Deze knappe componist, pianist, bandleider en bekende Engelse TV-personaliteit wordt dit jaar voor een exclusief zomerconcert overgevlogen uit het Verenigd Koninkrijk. Samen met grootheden als Gilson Lavis, Ruby Turner, Louise Marshall & Beth Rowley zal hij op zondag met 21 muzikanten het podium vullen.

Achter de naam The Magpie Salute (USA) zit heel wat verborgen.Deze zeer recente topband met een aantal niet van de minste oudbekenden, brengt gitarist Rich Robinson, medeoprichter van The Black Crowes met twee andere sleutelfiguren van

The Crowes, gitarist Marc Ford en bassist Sven Pipien, samen. Voeg aan dit drietal nog de alom bekende drummer Joe Magistro, de getalenteerde gitarist Nico Bereciartua, leadzanger John Hogg, voormalig zingend bandlid van The Crowes Charity White en als backings Adrien Reju en Katrine Ottosen toe en een superband is geboren. The Magpie Salute staan op zondag geprogrammeerd voor een exclusief Belgisch concert.

TICKETS & INFO

 

Door Peter