Boomtown is terug en lost eerste naam!

melanie-de-biasio

Boomtown is terug! Van 18 tot en met 22 juli, voor de zestiende keer, vijf dagen lang geweldige concerten in het hart van de stad tijdens de Gentse Feesten.

Melanie De Biasio op 18 juli in de Opera!

Boomtown houdt van de Opera! Het is een magische plek en we selecteren voor u steeds zorgvuldig de artiesten die er het best tot hun recht komen. Enter Melanie De Biasio. The Independent gaf Blackened Cities, haar laatste worp uit 2016, prompt vijf op vijf sterren. Gilles Peterson noemt het een meesterwerk en De Morgen omschrijft het als sensueel en tegelijkertijd ongrijpbaar, soms dansbaar, dan weer hypnotiserend. Wat kunnen we daar nog aan toevoegen behalve dat we trots aankondigen dat we de zwoele jazz-noir vanMelanie De Biasio deze zomer kunnen aanschouwen op Boomtown?

Koop hier je tickets

Boomtown rekruteert!

Het is waar: stiekem zijn we een beetje verliefd op al onze fantastische medewerkers. Met 515 waren ze vorig jaar, verspreid over vijf dagen zijn dat niet minder dan 1030 helpende handen aan de tapkranen en achter de schermen! Dat is veel liefde om te geven en dat vertalen we in knuffels, eten en drinken, goeie sfeer en andere vergoedingen. Je hebt interesse en wil meer info? Kom dan op 24 mei naar onze medewerkers-informatie-drink. Of meld je meteen aan voor de Boomtown Crew van 2017 via het formulier op deze link:crew.boomtownfestival.be

 

You must be logged in to post a comment Login