Rodrigo y Gabriela op donderdag 13 juli naar OLT Rivierenhof!

rodrigoygabriela
Het internationaal geroemde, akoestische gitaarvirtuoze rockduo Rodrigo y Gabriela kondigt vandaag een handvol Europese tourdata aan. De “Tenth Anniversary Tour” viert het tienjarig bestaan van het wereldwijde doorbraakalbum “Rodrigo y Gabriela” en volgt op de release van de deluxe versie van het gelijknamige debuutalbum. Fans noemen het ook wel eens “the Crocodile album”.
Op donderdag 13 juli staan Rod & Gab met hun unieke instrumentale mix van jazz, metal en wereldmuziek in het prachtige kader van het OLT Rivierenhof. De ticketverkoop start nu vrijdag 31 maart om 10 u.
Over de zomerse livedata en re-release van het “Rodrigo y Gabriela” album zegt Rodrigo Sanchez: “We are busy at work on our new record, but looking back at this album, it’s good to be reminded of how far we’ve come in ten years.  We’re looking forward to playing those songs this summer.”
De razendsnelle akoestische gitaarmuziek gecombineerd met ritmisch getokkel en percussie van het Mexicaans duo verspreidt zich als een lopend vuurtje sinds de release van het doorbraakalbum in 2006. Muziekliefhebbers van in Japan tot in Amerika en op menig Europees festival waren al getuige van de adembenemende live shows van Rodrigo y Gabriela. Voorlopig staat er nog geen rem op hun verdere zegetocht. Getuige de 25 verschillende landen die het duo vorig jaar aandeed, waaronder hun eerste tour doorheen Latijns-Amerika, en de meer dan 1,2 miljoen verkochte albums op de teller.
Rodrigo y Gabriela beloven een zwoele zuiderse avond op donderdag 13 juli in OLT Rivierenhof. De ticketverkoop start vrijdag 31 maart om 10 u. via proximusgoformusic.be en oltrivierenhof.be.

You must be logged in to post a comment Login