Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vandaag verschijnt de nieuwe single van BLØF: Wereld Van Verschil. Het nummer, in samenwerking met rapper Typhoon, is een oproep tot verdraagzaamheid. Met’Wereld Van Verschil’ koos BLØF voor een andere sound: het nummer wordt gekleurd door soul- en hiphopinvloeden.

De single is afkomstig van het nieuwe album ‘AAN’, het twaalfde studioalbum van BLØF, dat in etappes gereleased zal worden. Vanaf vandaag zijn de eerste vier nummers, waaronder ‘Wereld Van Verschil’, te beluisteren op alle streaming diensten. Op 19 mei verschijnt het album in z’n geheel, zowel fysiek als digitaal.

Voor dit album werkte BLØF samen met producers Dries Bijlsma (Typhoon), Ferdy van der Singel (Rita Zipora), Huub Reinders en Rob Peters. De keuze voor deze producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats geven ‘AAN’ een nieuw en eigentijds geluid.

Zanger Paskal Jakobsen: “Wij vinden AAN onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja. We zijn ontzettend trots op dit album en kunnen niet wachten om ons nieuwe geluid te laten horen.”

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens.

Op 8 april speelt BLØF in De Roma in Antwerpen. Tickets zijn te koop viaderoma.be.

Door Peter