Meer hiphop en reggae met 10 nieuwe namen voor Couleur Café!

couleur-cafe-2017

De hiphop-affiche zag er al bijzonder mooi uit met namen als Roméo Elvis, Flatbush Zombies, Lil Dicky, Kery James, Demi Portion, Guts, Princess Nokia en dé beloftevolle jonge Brit Loyle Carner die we eerder aankondigen via social media. We houden de vinger aan de pols van de nieuwe hiphopgeneratie met de veelbelovende en hippe beatmaker Sango en indie-R&B producer JMSN, die eerder al met Kendrick Lamar en Mac Miller mocht werken. Ook de Belgische hiphopscene is alive and kicking en dat komen multitalent Baloji, local legend Scylla en de coming men van de sceneCaballero & Jeanjass (die trouwens ook in de Botanique staan op 19/5) met plezier even tonen.

Na het overweldigend succes van Niveau4 vorig jaar kunnen we alvast zeggen dat er op #CoulCaf17 een nieuwe editie komt van dit exclusieve Belgische hiphopproject! Meer info volgt zeer binnenkort.

Ook de reggaefans worden na de bevestigingen van Damian Marley, Alpha Blondy en Kabaka Pyramid verder verwend met Jamaicaanse legende Toots & the Maytals en Frans-Antilliaanse reggaetrots Yannis Odua. Voor wie het allemaal een streepje harder mag, zal lokale dance, pop en rocksensatieCompact Disk Dummies een welkome gast zijn. Tenslotte is het uitkijken naar de energieke kuduro-house van het Zuid-Afrikaanse Batuk.

Hieronder het overzicht per dag met de nieuwe namen in het vet. Ontdek ze allemaal op couleurcafe.be en beluister de #CoulCaf17 playlist op Deezer. Binnenkort nog een nieuwe lading mooie namen!

Line-up per dag

Vrijdag 30 juni: Lamomali, l’aventure malienne de -M- (Matthieu Chedid) / Sango / Kabaka Pyramid / Dubioza Kolektiv / Roméo Elvis / Flavia Coelho / …
Zaterdag 1 juli: Toots & the Maytals / Emir Kusturica / Oumou Sangare /Yannis Odua / Scylla / Demi Portion / Baloji / Compact Disk Dummies / La Dame Blanche / …
Zondag 2 juli: Damian “Jr. Gong” Marley / Lianne La Havas solo / Alpha Blondy / Flatbush Zombies / Lil Dicky / Kery James / Deluxe / JMSN / Loyle Carner/ Guts Live Band / Batuk / Caballero & JeanJass / Mbongwana Star / Princess Nokia / …

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login