Naast Guns N’ Roses ook Fleddy Melculy, Channel Zero, Wolfmother en The Pretenders op TW Classic!

tw-classic-2017
Met Guns N’ Roses heeft TW Classic een geweldige headliner gestrikt voor zijn editie 2017. Ook de rest van het programma rockt. Net bevestigd zijn: Fleddy Melculy, Channel Zero, Wolfmother en The Pretenders. TW Classic vindt plaats in het Festivalpark in Werchter op zaterdag 24 juni. Tickets zijn in verkoop via proximusgoformusic.be enticketmaster.be.
.
Fleddy Melculy opent TW Classic 2017. Geweldige metal van eigen bodem met bovendien veel humor. Debuut “Helgië” kwam vorig jaar ineens binnen op #2 in de Ultratop. Meer straf en steeds steengoed van hier: Channel Zero! Hun reünie van enkele jaren terug groeide uit tot een begin van weer veel meer. Ook het Australische powertrio Wolfmother staat op TW Classic. Inspiratie halen ze bij de hardrockpioniers. Hun sound is fris en hedendaags.  Na dertig jaar keren The Pretenders terug naar Werchter. Niemand rockt steviger dan Chrissie Hynde. De frontvrouw imponeert. De sound is herkenbaar. De nukkige nummers meezingbaar. De hits ontelbaar. Guns N’ Roses sluiten TW Classic af. Zelden heeft de muziekgeschiedenis zo’n hallucinante combinatie van talent, succes en wilde verhalen opgeleverd. Guns N’ Roses is geen groep maar een fenomeen.  Guns N’ Roses speelt in haar beste bezetting en is in grootse doen. Het concert is bij voorbaat al memorabel.
.
Tickets voor TW Classic 2017 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De teller verkochte tickets staat al op 47.500.  Een regular ticket voor TW Classic 2017 kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop.  De limited edition Golden Circle tickets zijn reeds uitverkocht.

.
TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van Grote Namen met een zeer hitgevoelig palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Robbie Williams en Bruce Springsteen & The E Street Band sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2017 vindt op zaterdag 24 juni plaats in het Festivalpark in Werchter.
.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login