Anderson .Paak op 20 juni @ Ancienne Belgique!

anderson-paak

Zijn concert in de Ancienne Belgique op 8 mei was in recordtempo uitverkocht. Maar gezien het laaiende enthousiasme van zijn Belgische fans, besliste Anderson .Paak om een extra show in ons land aan zijn tourplanning toe te voegen! De nieuwe ster van de Amerikaanse rapwereld zal op dinsdag 20 juni dus een tweede keer op de planken staan in de AB.

In 2015 haalt hij de headlines met maar liefst zes featurings op ‘Compton’, de derde langspeler van gangsta-rapgoeroe Dr. Dre. Hij schopt het tot diens grote ontdekking. Zonder problemen nestelt hij zich met zijn elegante, hese stem in de spotlights naast zijn allergrootste collega’s. Begin 2016 brengt Anderson .Paak zijn debuut ‘Malibu’ uit met slechts een kopersectie, piano, elektrische gitaar en bassen. De samenwerkingen (met o.a. Mac Miller, The Game, DJ Premiere en Schoolboy Q) stapelen zich op, net als de concerten waarmee hij dankzij zijn ongelofelijke charisma de wereld verovert. 2017 wordt het jaar van Anderson .Paak! Na zijn optredens als voorprogramma van Bruno Mars in het Sportpaleis en een in een mum van tijd uitverkocht eerste concert in de AB, tekent hij op 20 juni dus voor een tweede keer present in de Ancienne Belgique!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login