Graspop Metal Meeting kondigt vandaag zestien nieuwe namen aan!

graspop-2017

Metal Monday doet zijn naam alle eer aan! Graspop Metal Meeting kondigt vandaag zestien nieuwe namen aan voor de editie 2017. Opnieuw een indrukwekkend lijstje. De affiche is hiermee volledig.

Het gerucht circuleerde al enkele dagen en kan vandaag bevestigd worden. Scorpions staat op zondag 18 juni als headliner op Graspop Metal Meeting. De Duitse metaltrots speelt eenexclusieve show voor de Benelux. Eerder werden Rammstein (vrijdag), Deep Purple (zaterdag) en Evanescence (zondag) als headliners aangekondigd.

Het stevige progressive mathcore van het populaire Amerikaanse The Dillinger Escape Plansluit de clubstage van de Metal Dome op vrijdag. De band plant na dit jaar alle materiaal in hun roadcases te stoppen en een lange pauze in te lassen. Laatste kans om hen op de ruigste festivalweide in de Benelux aan het werk te zien!

Op zaterdag staat het Amerikaanse alternative metal combo Helmet als laatste op de buhne van de Metal Dome. Page Hamilton’s band is een grootheid in het vak tussen de indie rock en metal. Hun invloed is onmiskenbaar op tal van bands uit de line-up van dit jaar.

De 16 nieuwe namen die de vijf podia van Graspop Metal Meeting 2017 zullen doen daveren zijn: Scorpions, As It Is, Battle Beast, Black Star Riders, Blue Öyster Cult, Code Orange,Coheed And Cambria, Graveyard, Helmet, Melechesh, Nothing More, Sepultura, Suicide Silence, Sum 41,  The Dillinger Escape Plan, The Raven Age. Met deze mooie namen is de affiche voor vrijdag, zaterdag en zondag 16-17-18 juni compleet. De programmatie voor donderdag 15 juni volgt heel binnenkort.

Alle 98 namen op een rijtje: A Day to Remember, Airbourne, Alcest, Alestorm, Alter Bridge, Amenra, Amorphis, Anathema, Architects, As It Is, As Lions, Avatar, Axel Rudi Pell, Baroness, Battle Beast, Black Star Riders, Blue Öyster Cult, Brides of Lucifer, Chelsea Grin, Clutch, Code Orange, Coheed And Cambria, Comeback Kid, Crown The Empire, Danko Jones, Decapitated, Deep Purple, DevilDriver, Devin Townsend Project, Emperor, Epica, Europe, Evanescence, Every Time I Die, Evil Invaders, Five Finger Death Punch, Gojira, Gotthard, Grave Digger, Graveyard, Hacktivist, Hardline, Hatebreed, Helmet, In Flames, Inglorious, King’s X, Kvelertak, Like A Storm, Mastodon, Max & Iggor Cavalera – RETURN TO THE ROOTS,  Mayhem, Melechesh, Memoriam, Meshiaak, Metal Church, Ministry, Monster Magnet, Motionless in White, Northlane, Nothing More, Of Mice & Men, Opeth, Primus, Prong, Psychotic Waltz, Queensrÿche, Rammstein, Red Fang, Rhapsody, Rob Zombie, Rotting Christ, Sabaton, Sanctuary, Scorpions, Sepultura, Shvpes, Sinistro, Slydigs, Solstafir, Steel Panther, SubRosa, Suicide Silence, Suicidal Tendencies, Sum 41,  Tarja, The Black Dahlia Murder, The Charm The Fury, The Dead Daisies, The Devil Wears Prada, The Dillinger Escape Plan, The Monolith Deathcult, The Raven Age, Touché Amoré, Tribulation, Ugly Kid Joe, W.A.S.P., While She Sleeps.

Meer informatie over de nieuwe bands en de dagindeling lees je hier.

Tickets voor Graspop Metal Meeting 2017 zijn te koop via ticketmaster.be enproximusgoformusic.be. VIP combitickets en VIP dagtickets voor vrijdag 16 juni zijn uitverkocht. Meer info over tickets en overnachten vind je op graspop.be/nl/tickets.

 

You must be logged in to post a comment Login