Concerten van Oscar And The Wolf in april verplaatst naar oktober!

les-ardentes-2015-oscar-the-wolf-3-1

Omdat Oscar And The Wolf nog volop aan zijn nieuwe album werkt, ziet de artiest zich genoodzaakt om de concerten van 29 en 30 april in het Sportpaleis naar een latere datum te verplaatsen. “Door verschuivingen in mijn opnameschema lukt het niet om onze Sportpaleisshows in april te laten doorgaan. Ze zouden de kers op de taart van een nieuw album moeten zijn. Maar aangezien we deze lente nog in de studio gaan zitten, kunnen we niet tegelijkertijd onze show voorbereiden. Omdat ik er honderd procent zeker van wil zijn dat een Oscar And The Wolf-concert en -album voor ieder van mijn fans een onvergetelijke ervaring wordt, vraag ik jullie om een beetje meer geduld, tot oktober van dit jaar. Ik beloof dat het het wachten meer dan waard zal zijn, en dat we al snel met iets komen om het wachten wat aangenamer te maken!”, aldus Max Colombie.

De concerten worden verschoven naar respectievelijk vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Tickets blijven geldig, maar alle ticketbestellers zullen hierover persoonlijk worden gecontacteerd door Tele Ticket Service. Er zijn nog een aantal tickets te koop voor het concert op vrijdag 27 oktober.

Sinds de release van zijn eerste album ‘Entity’ (2014) verandert alles wat Max Colombie aanraakt in goud. Als auteur/componist ging Max op zoek naar zijn diepste emoties en wist deze te vertalen naar schitterende songs, drijvend op bezwerende elektronische sferen. Beats die slaan op het ritme van zijn passie. Resultaat: een perfect album, bekroond met multi-platina verkoopcijfers, dat ervoor heeft gezorgd dat Oscar And The Wolf tot één van de meest gevraagde Belgische artiesten van de laatste jaren is uitgegroeid. Megahits als ‘Strange Entity’, ‘Princes’, ‘Joaquim’ en ‘Undress’, uitverkochte concerten bij de vleet (AB, Lotto Arena, Sportpaleis), shows op grote Europese festivals en daarbuiten, spannende samenwerkingen (denk aan de cover van ‘Back To Black’ feat. Tsar B of de felgesmaakte samenwerking ‘You’re Mine’ met DJ Charlotte de Witte). Niets is te veel voor Max Colombie!

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. Je loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Kaarten kosten 37, 42 en 47 euro.

You must be logged in to post a comment Login