Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het hoofdpodium op de eerste Suikerrock dag is helemaal ingevuld!

Vrijdag 28 juli staat vol rock’n roll, te beginnen met twee jonge honden uit Hoogstraten diegaragepunk in hun handbagage meezeulen, en die dan op een podium helemaal ongedoseerd lekker loslaten. ‘Salmon Pink’ parkeerde zichzelf in de StuBru playlist en zette makkelijk aan tot veel meer.Equal Idiots bezorgen Suikerrock 2017 een eerste welgemikte uppercut!

Rival Sons tourden vorig jaar met Black Sabbath, op persoonlijke vraag van Ozzy. Met ‘Hollow bones’hun vierde album,  staan ze nog steeds voor lekker straightforward , no nonsense rock’n roll, recht uit de US of A.

Ook helemaal geen onzin op de voorlaatste spot van de vrijdag line-up: Belgische vette, strakke,pretentieloze riffs waar Seasick Steve persoonlijk voor door de knieën wil gaan. Hij is fan, wij ook, en u al helelmaal. The Black Box Revelation sturen uw hersengolven helemaal kronkel en laten u al een klein beetje gaar koken, vooraleer Iggy Pop het podium op komt gestoven.

Equal Idiots, Rival Sons, The Black Box Revelation en the godfather of punk Iggy Pop. Wat een vrijdag!

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Equal Idiots, Rival Sons, The Black Box Revelation en Iggy Pop op vrijdag 28 juli, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli en Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli

Combi-tickets, dagtickets, Kids tickets en Family tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via deSuikerrock ticketshop en Ticketmaster

Door Peter