Eerste 3 headliners voor Afro-Latino Festival!

afro-latino-2017

Ze zijn er vroeg bij dit jaar… en verrassen jullie meteen met 3 headliners! OZUNA(vrijdag 7 juli), DADDY YANKEE (zaterdag 8 juli) en LA PEGATINA (zondag 9 juli).
Nog mooier: als je je tickets koopt van 21 februari tot 20 maart 2017, geniet je ook nog eens van het tijdelijke kortingstarief (vrijdag: 30 euro, zaterdag: 40 euro, zondag: 20 euro en een combiticket aan 75 euro).  Vanaf 21 maart 2017 stopt de kortingsactie en worden de reguliere voorverkoopprijzen van de tickets gehanteerd.
De kortingtickets zijn enkel online te koop via www.afro-latino.be en via onze Facebookpagina, www.facebook.com/afrolatinofestival.

King Daddy will be back! Wie reggaeton zegt, zegt Daddy Yankee.  Zo simpel is dat.  Zijn monster hit Gasolina uit 2004 zorgde ervoor dat het genre reggaeton in één klap internationaal bekend werd. Hij opende daarmee ook de deuren voor andere artiesten in het genre zoals Don Omar, Tego Calderon, Ivy Queen, Wisin y Yandel,…
Geboren als Ramon Luis Ayala in Puerto Rico maakte hij als jonge knaap furore in zowel baseball als muziek. Tijdens een opnamebreak in de studio kreeg hij op straat een verdwaalde kogel in zijn heup, en weg was de baseballcarrière. In de muziek lukte het gelukkig wel, met die kogel nog steeds in zijn heup. Echt waar!
Met een hele reeks hits: ‘Gasolina’, ‘Limbo’, ‘Lo Que Paso, Paso’, ‘Ven Conmigo’, ‘Lovumba’, ‘El Amante’,… en een kast vol awards is hij één van de succesvolste urban latin artiesten ooit.  Trouwens deze week verscheen van hem een nieuwe song ‘Despacito’ ft. Luis Fonsi in onze Belgische en Nederlandse hitlijsten… Daddy Yankee heerste al een keer op Afro-Latino 2014. Dit jaar wordt het zijn enige show in België!

De laatste jaren duiken er weer een hele reeks nieuwe getalenteerde reggaetonartiesten op. Afro-Latino haalde in de recente jaren al Farruko en J. Alvarez naar Bree en nu is het de hoogste tijd voor Ozuna.
Ozuna maakt er en erezaak van om positieve en uplifting reggaeton te componeren, en met succes. Vanaf zijn 12e schrijft hij zijn eigen songs en in 2014 als 21-jarige werd zijn carrière gelanceerd met op 3 jaar tijd al meerdere dikke hits (allemaal met meer dan 200 miljoen hits op Youtube), zoals: ‘En La Intimidad’, ‘Dile Que Tu Me Quieres’, ‘Te Vas’, ‘El Pecado’, ‘Si Tu Marido No Te Quiere’ en ‘No Quiere Enamorarse’.
Ozuna komt voor het eerst en helemaal exclusief voor West-Europa naar Afro-Latino 2017!

Vorig jaar zorgde La Gran Pegatina (hun éénmalig project als een grotere bandformatie) voor dé apotheose op Afro-Latino! Op algemeen verzoek halen we deze zotte bende uit Barcelona terug naar Bree, om opnieuw de zondagavond af te sluiten.
Hun aanstekelijke mix van rumba catalana met ska en cumbia brengt iedereen aan het feesten. La Pegatina (vertaald: de sticker) dendert op elk podium op een ongeziene energieke en hyperactieve manier. Hun afterparty tussen het volk na hun optreden vorig jaar op Afro-Latino is nu al legendarisch. We zijn alvast klaar om dat nog een keertje over te doen! Jullie ongetwijfeld ook…

You must be logged in to post a comment Login