Pukkelpop komt met eerste reeks namen!

pukkel

Pukkelpop komt met eerste reeks namen! O.a. Mumford & Sons, The xx en Bastille zakken komende zomer af naar Kiewit! En ook Flume, Editors, London Grammar en Chance The Rapper zijn van de partij.

De officiële ticketverkoop start woensdag 22 februari om 13u via pukkelpop.be en Proximus Go for Music. Net als vorig jaar betaal je 99 euro voor een dagticket en 199 euro voor een combi.

Donderdag:
Amelie Lens, Ben Klock, Chance The Rapper, Cypress Hill, Dave Clarke, Denzel Curry, Editors, Gerd Janson b2b Prins Thomas, Intergalactic Lovers, Interpol, Joy Orbison, Kollektiv Turmstrasse, Len Faki, Mac DeMarco, Moderat, Petit Biscuit, PJ Harvey, Sigala, Sigma live, The Naked & Famous, The xx, Tornado Wallace, Ty Segall, Vince Staples en Watsky.

Vrijdag:
BastilleBjarki, Black Lips, Boys Noize live, Clean Bandit, Dan Shake, Elbow, Fakear, George Ezra, Julia Jacklin, London Grammar, Macky Gee, Mefjus feat. Maksim MC, Mind Against, Mount Kimbie, Mr Oizo, Oh Wonder, Oliver Heldens, Palace, Parov Stelar, Perfume Genius, RØDHÅD, Sevn Alias, The Flaming Lips, Tove Lo, Walking On Cars en What So Not.

Zaterdag:
At The Drive In, BADBADNOTGOOD, Bakermat live, Band Of Horses, Ben UFO, Billy Talent, Car Seat Headrest, Cashmere Cat, Dub Fx, Flume, Fritz Kalkbrenner, Migos, Moose Blood, Mumford & Sons, Paul Kalkbrenner BTTF, Rise Against en Shame.

 

Vind jij kamperen op Pukkelpop ook de helft van alle fun? Geloven we graag! Maak je keuze tussen camping Chill of Relax, zoals altijd inbegrepen in je ticket. Mag het iets meer zijn? Kies dan voor een van de vele comfortopties op camping Relax+

TICKETS &INFO

You must be logged in to post a comment Login