Gloednieuw festival United in Oudenaarde!

united-festival

 2 jaar na het verdwijnen van  Feest In Het Park, komt er nu een gloednieuw festival  in Oudenaarde. Het kreeg de naam United en wordt georganiseerd door het organisatiebureau Pete’s Promotions dat ook al verantwoordelijk is voor de Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde, Ronse Opscène, Bruulconcerten in Ronse en de Zulzeekse feesten in Kluisbergen.

Voor de organisatie van dit festival werkt organisator Peter Decordier van Pete’s Promotions samen met VZW Day&Night. Zij organiseren nu al verscheidene fuiven in Deinze, Zottegem en Oudenaarde zoals C’est Fini in de Qubus Oudenaarde en No Stress in de Brielpoort in Deinze.

Het festival vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april 2017 op en rond de site van de vroegere textielfabriek Santens in de Galgestraat in Oudenaarde. Het festival brengt verschillende fuifconcepten samen op 1 locatie. De fans van de bekende fuiven Off the Wall en Aftershock vinden op vrijdag hun gading op het festivalterrein. Op zaterdag is het de beurt aan het Drum&Base event IM-Pact en Real Retro House. Ook zal er tijdens het weekend een mainstage zijn waarop de bekendste DJ’s zullen staan. Er kunnen maximaal 3000 mensen per dag binnen.

De 1ste namen zijn inmiddels bekend gemaakt . Onder andere Regi, Mark With a K, Wolfpack, Lil Kleine, Wille Wartaal van de Jeugd van tegenwoordig zullen achter de decks van de mainstage staan. Op vrijdag is er Off The Wall, het walhalla van hip hop en urbanmuziek. Bekende namen daarbij zijn BOEF, TLP, Zwartwerk, Gangthelabel, … In de Aftershock op vrijdag zorgen onder andere Demoniak, Korsakoff en Deetox voor de beats. Op zaterdag vindt IM-Pact, de drum & base-sensatie plaats. Maar liefst 6 Birtse DJ’s zullen de platen draaien waaronder DJ GUV. In de andere tent komt het oudere volk aan bod voor Real Retro House, house uit de jaren 90 met onder andere DJ Ghost, Yves De Ruyter, Michael Forza, …

Tickets zijn nog tot eind februari aan early bird tarief te verkrijgen voor €20, combiticket is €35. Meer info en tickets zijn te verkrijgen via www.unitedfestival.be en via de Facebookpagina van United Festival Oudenaarde ben je steeds op de hoogte van de nieuwe namen die nog worden toegevoegd .

You must be logged in to post a comment Login