Linkin Park keert terug met zevende studioalbum ‘One More Light’ – uit op 19 mei!

linkin-park

Linkin Park keert terug met een splinternieuw album ‘One More Light’. Het zestal kondigde het nieuws zonet aan en laat hun kolossale fanbase nu al watertanden naar vrijdag 19 mei, de dag van de release. Een tipje van de sluier wordt nu al opgelicht met de eerste single van de nieuwe plaat. Die heet ‘Heavy’ en kwam tot stand in samenwerking met zangeres Kiiara, bekend van de megahit ‘Gold’. De lyric video van ‘Heavy’ valt vanaf nu te bewonderen op YouTube.

Met meer dan 62 miljoen volgers zet de ‘grootste band op Facebook’ haar fans vandaag graag op een interactieve manier in de bloemetjes. Om negen uur vanavond kan je inchecken op de facebookpagina van de groep voor eenexclusieve Facebook live sessie en een Q&A. Linkin Park werd als één van de eerste namen aangekondigd voor Rock Werchter 2017. Zij zullen op zaterdag 1 juli spelen op het festival.

Hun allereerste album ‘Hybrid Theory’ bezorgde Linkin Park het record voor best verkopende debuutalbum van deze eeuw in hun thuisland. Het album werd er met meer dan tien miljoen verkochte exemplaren diamant. Doorheen hun carrière wonnen ze 2 Grammy awards, 5 American Music Awards, 4 MTV VMA Awards, 10 MTV EMA awards en 3 World Music Awards.

You must be logged in to post a comment Login