Franz Ferdinand op woensdag 30 augustus naar Openluchttheater Rivierenhof in Deurne!

franz-ferdinand
De Schotse rockband Franz Ferdinand wist zich met een zelfgetiteld debuut van meet af aan op de kaart te zetten. ‘Franz Ferdinand’ behaalde een derde plaats in de UK charts, won de Mercury Music Prize in 2004 en werd door NME uitgeroepen tot album van het jaar. Een succes te danken aan hits als “Take Me Out”, “The Dark Of The Matinee”, “This Fire” en “Michael”. Volmaakte Britrock, onweerstaanbare gitaarriffs en een aanstekelijke energie maken van Franz Ferdinand de groep die de Britse rock heruitvond. Vijftien jaar na oprichting heeft de groep 4 studioalbums op het palmares staan, goed voor bijna 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Hun dansbare rock bracht hen naar podia in alle uithoeken van de wereld en leverde hen maar liefst 2 Brit awards en 5 Grammy nominaties op.
De Schotten en hun swingende gitaren zijn steeds graag geziene gasten op onze Belgische zomerfestivals. Waar ze eerder al de line-up sierden van o.a. Pukkelpop en Rock Werchter, kiezen ze dit jaar voor de meer intieme setting van het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Afspraak op woensdag 30 augustus! Tickets voor het concert van Franz Ferdinand zijn beschikbaar vanaf morgen om 13u. 

You must be logged in to post a comment Login