RAE SREMMURD, LIL YACHTY ET LUCKY CHOPS OP LES ARDENTES !

capture

De bevestigingen blijven binnenstromen!

U heeft ze waarschijnlijk bij ons ontdekt in 2015, de broers van RAE SREMMURD zijn deze zomer opnieuw op les Ardentes! Intussen zijn ze supersterren geworden en staan bij het grote publiek bekend als het duo rappers die de mobiele generatie heeft bevroren (hun track « Black Beatles » is dé officiële soundtrack van de Mannequin Challenge). Vrijdag 7 juli brengen Swae Lee en Slim Jimmy feesthiphop op de Parc Stage met hun nieuwe hits en klassiekers « No Flex Zone » en « No Type ».

Een andere nieuweling in de game is LIL YACHTY. Hij is 18, komt uit Atlanta, heeft rood haar en zijn muziek is even meeslepend als onweerstaanbaar. Gehyped door de media die constant op zoek zijn naar dé nieuwe ster, de zelf geproclameerde « King of Teens » speelt open kaart met zijn ambities: « I want to be rich, I want to be a celebrity, I want to be famous. ». Met twee mixtapes op zijn naam en enkele sterke featurings (met D.R.A.M. of Chance The Rapper)in 2016, zou het binnenkort best wel het geval kunnen zijn …

Moderne brassband LUCKY CHOPS heeft nauwe banden met Too Many Zooz, meerdere muzikanten spelen namelijk in beide bands. Met onweerstaanbare instrumentale covers van hits, o.a. “Hello” van Adele, “Stand By Me” van Ben E. King en “I Want You Back” van de Jackson 5, is LUCKY CHOPS gestegen van de New-Yorkse metro naar miljoenen views op het internet. Ze zijn zondag 9 juli te zien op Les Ardentes.

You must be logged in to post a comment Login