Praga Khan op 19 mei met nieuwe album ‘MindGames’ @ Het Depot!

praga-khan-mastersrock-2015-9

Het concert van Praga Khan op 27 oktober wordt uitgesteld naar 19 mei 2017. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen terugbetaald worden. Indien u uw tickets wilt laten terugbetalen, gelieve dan voor 27 oktober te mailen naar ticket@hetdepot.be.

Op 27 oktober stelt Praga Khan zijn nieuwe album ‘MindGames‘ voor in Het Depot. De hit ‘ Injected with a poison‘ van 1992 betekende de doorbraak voorMaurice Engelen als Praga Khan. Daarna zorgde de band voor dancefeestjes overal ter wereld. Op Rock Werchter mochten ze als eerste Belgische band het hoofdpodium afsluiten. In de USA kreeg de band drie keer op rij een gouden plaat.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login