The Sisters Of Mercy op 4 september naar Ancienne Belgique!

THE SISTERS OF MERCY Ancienne Belgique, Brussel

“We are a rock’n’roll band. And a pop band. And an industrial groove machine.”, zo stellen The Sisters Of Mercy zichzelf voor.

De invloedrijke Britse groep werd in 1980 in Leeds opgericht door het creatieve duo Gary Marx en Andrew Eldritch. Ze kleurden de jaren tachtig met een opmerkelijke verzameling klassiekers die tot op vandaag een groot publiek weet aan te spreken. “Body and Soul”, “Temple of Love”, “Alice” en “No Time To Cry” zijn maar enkele van de culthits uit het indrukwekkende repertoire van de band.

Hoewel ze al lange tijd geen nieuw album meer gemaakt hebben, slagen Endrew Eldritch en zijn kompanen er in zich op het podium constant te blijven heruitvinden, met een mix van hun grootste klassiekers, onuitgegeven pareltjes en splinternieuw werk. In maart 2016 nog bewezen The Sisters Of Mercy met twee sensationele concerten in de AB ontegensprekelijk thuis te horen in het rijtje van legendarische bands.
 .
Vandaag heeft de band alweer een mooi nieuwtje voor de Belgische fans, want ze komen dit jaar terug naar ons land! Op 4 september zijn The Sisters Of Mercy opnieuw van de partij in de Ancienne Belgique! Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf donderdag 9 februari om 11u.

You must be logged in to post a comment Login