Rock Werchter lost reeks nieuwe namen!

rw17
De affiche van Rock Werchter wordt vandaag met 6 nieuwe namen uitgebreid. Met één supergroep: Prophets of Rage, met een top indierockduo: The Kills, met zonovergoten electropop: Crystal Fighters, met nieuwe bluesy rockhelden:Kaleo, met groot talent uit België: Warhaus en met een soulrevelatie, tevens een geweldig zanger en pianist: Benjamin Clementine.  De affiche van Rock Werchter krijgt zo weer meer vorm.  Een stand van zaken:
 .
Donderdag 29 juni: Arcade Fire, Kings of Leon, The Chainsmokers, Imagine Dragons, Lorde, Prophets of Rage, Agnes Obel
Vrijdag 30 juni: Radiohead, James Blake, Oscar And The Wolf, Royal Blood, Bazart, Future Islands, Kaleo, Warhaus, White Lies
Zaterdag 1 juli: Linkin Park, System Of A Down, Blink-182, Bonobo (live), Crystal Fighters
Zondag 2 juli: Foo Fighters, alt-J, Dropkick Murphys, The Kills, The Lumineers, Benjamin Clementine
.
Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli in het Festivalpark in Werchter. De dagtickets voor zaterdag 1 juli zijn inmiddels uitverkocht. Een wachtlijst is geopend. Alle andere ticketcategorieën zijn nog beschikbaar. Tickets voor Rock Werchter 2017 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

You must be logged in to post a comment Login