laat u inspireren op Dekmantel Festival!

dekmantel

Voor het vijfde jaar op rij zal Dekmantel Festival wordt gehouden in Amsterdam loopt van 2 tot en met 6 augustus. In het jaar dat ze hun tiende verjaardag vieren, zal het festival een dag langer lopen dus ook de woensdag. Daarnaast zullen ze het aantal concerten donderdag op diverse locaties in de IJ-rivier verdubbelen.

Een compleet overzicht van de volledige dienstregeling van Dekmantel Festival 2017 is te vinden op de website: www.dekmantelfestival.com/timetable

Algemeen Voorverkoop start 25 januari om 12:00 CET. Pre-register kaartverkoop begint 24 januari om 12:00 CET. Tickets zullen beschikbaar zijn via: www.dekmantelfestival.com/tickets

Bij het zoeken naar nieuwe muziek, vinden ze vaak schatten die jullie nooit eerder hadden gehoord. Zij connecteren  zich met te luisteren naar artiesten die helemaal nieuw zijn. Ze hebben geleerd dat wanneer jullie open zijn dingen kunnen horen en zien die werkelijk bestaan ook als je aan de andere kant bent en wordt vaak beloond met uiterste schoonheid. Zo een onverwachte wendingen kan leiden tot pure opwinding.

En die opwinding is precies wat ze jullie willen laten  voelen bij het plannen van een vlekkeloze festivaldag. Wie speelt waar, wanneer, hoe lang en wat is de startvolgorde? Als hij ingeklemd tussen haar en hen, hoe zal dat de lijn van zijn set beïnvloeden? Wat is de perfecte plek om te zijn op, nu, binnen drie uur, en op het einde ? Nou, hier is de verbazing: dit is ons tijdschema volledig. Kies uw favorieten en probeer erachter te komen wat er nieuw is, begin u planning.

Zij geloven dat muziek kan inspireren, rebels en radicaal kan zijn, maar bovenal, zijn ze van mening dat muziek een avontuur kan zijn. Welkom op Dekmantel Festival 2017.

You must be logged in to post a comment Login