Meer schoon volk voor Rock Wechter!

rock-werchter-2017
Ook deze week mocht de ploeg van Rock Werchter mooie bevestigingen voor de komende editie noteren. Weerom vijf keer nieuw: Royal Blood, Bazart, Bonobo (live), White Lies en Agnes Obel. De affiche van Rock Werchter 2017 krijgt stap voor stap meer vorm. Een stand van zaken:
Donderdag 29 juni: Arcade Fire, Kings of Leon, Imagine Dragons, Lorde, Agnes Obel
Vrijdag 30 juni: Radiohead, James Blake, Oscar And The Wolf, Royal Blood, Bazart, White Lies, Future Islands
Zaterdag 1 juli: Linkin Park, System Of A Down, Blink-182, Bonobo (live)
Zondag 2 juli: Foo Fighters, alt-J, Dropkick Murphys, The Lumineers
Meer namen volgen snel. Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli in het Festivalpark in Werchter. De dagtickets voor zaterdag 1 juli zijn inmiddels uitverkocht. Een wachtlijst is geopend. Alle andere ticketcategorieën zijn nog beschikbaar. Tickets voor Rock Werchter 2017 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

You must be logged in to post a comment Login