You Me at Six op 27 maart naar Ancienne Belgique!

you-me-at-six

Na doorbraakalbum ‘Cavalier Youth’ uit ’14 ging het voor You Me at Six razendsnel in thuisland UK: ze vulden de legendarische Wembley Arena, scoorden hit na hit op de Britse radio’s en ze kampeerden lange tijd helemaal bovenaan de charts. Maar hun honger is verre van gestild… “Do we want to headline Wembley Stadium four nights in a row and headline Glastonbury? Fuck yeah, we do.

Dus ze trokken richting Nashville, Tennessee en blikten, met de hulp van driedubbel Grammy-winnaar Jacquire King (Kings Of Leon, Of Monsters and Men, City and Colour) vijfde langspeler ‘Night People’ in die we in januari 2017 via Sony Music mogen verwachten. “I look at Biffy Clyro, Bring Me The Horizon, Tame Impala, Arctic Monkeys, Foals, all these bands who are having their moment and trying to become the new headliners, and we believe it’s our turn next. I want to watch our band blow up.

The Amazons
Als één van de meest opwindende acts in het live circuit schieten de jongens van The Amazons tegenwoordig als een komeet door Europa. Het Britse viertal hamert verder op de rijke rock’n roll-geschiedenis van hun thuisland, met lekkere riffs en übercatchy refreinen à la Royal Blood en The Strypes. Ze schopten het vorig jaar meteen tot in de prestigieuze BBC Sound of 2017-lijst, leverden met ‘In My Mind’ en ‘Little Something’ fantastische radio-singles af én braken zowat elke club af met hun energieke shows. En ook de toekomst ligt aan hun voeten: het debuutalbum zit in de lift, de eigen UK-tour verkoopt vlot uit en ze tonen zich op de grootste podia in het zog van You Me At Six. Deze jongens gaan het volledig maken!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login