Deep Purple toetsenist Don Airey op 26 maart naar Muziekgieterij Maastricht!

don-airey

Deep Purple toetsenist Don Airey is een levende legende. in het voorjaar van 2017 komt hij met zijn superband naar Maastricht. Verwacht een concert met highlights van Deep Purple, Rainbow, Black Sabath, Whitesnake en meer! Tussen de tours met Deep Purple door zal Don Airey samen met drummer Darrin Mooney (Primal Scream, Gary Moore), bassist Laurence Cottle (Sabbath, Clapton, Cozy Powell, Gary Moore), zanger Carl Sentance (Geezer Butler, Krokus) en gitarist Simon McBride (Sweet Savage) een best of set spelen van de vele albums en bands waarmee hij samenwerkte, zoals Rainbow, Whitesnake, Ozzy en natuurlijk zijn huidige band Deep Purple. Don Airey neemt je mee op een reis door de geschiedenis van de classic rock.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login