Birdy Nam Nam op 29 maart naar Ancienne Belgique!

birdy-nam-nam

Franse kings of the turntables, in 2002 nog wereldkampioen ‘turntablism’ (DMC World DJ Championships), die al vijftien jaar lang electro, EDM en hiphop perfect in elkaar laten vloeien. Met één simpel doel: making people dance! En dat nemen de drie van Birdy Nam Nam heel erg serieus… ‘Dance Or Die’ heet hun vierde langspeler, de eerste plaat sinds het vertrek van DJ Pone in 2014, met als eerste single het ultradansbare ‘Lazers From My Heart’ met vocals van de Zweedse wervelwind Elliphant.

Hun creatieve ‘pit stop’ sinds vorige lp ‘Defiant Order’ uit 2011 deed hen alvast heel veel deugd laten Lil’ Mike, Crazy B en DJ Need weten. “We love to think we have the power to make anyone dance”… Challenge accepted gasten, afspraak in AB!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login