The Scabs met “The Scabs Unplugged Power Off – Tour 2017” op 10 maart @ Ethias Theater Hasselt!

The Scabs

Allereerste theatertour van The Scabs! In 2017, tien jaar na de legendarische reünie in de AB, werken Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy voor de allereerste keer een theatertour af. Dit onder de noemer ‘The Scabs Unplugged Power Off – Tour 2017’. In maart staan Ethias Theater Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen op het programma.

De succesvolle zomershows in 2012 en 2015 zorgden er definitief voor dat de reünie van The Scabs geen kortstondige, louter op nostalgie gebaseerde heropleving werd. In 2015 waren The Scabs de meest spelende Belgische band.

The Scabs Unplugged Power Off – Tour 2017 wordt een tournee vol power waar de volumeknop ook wel eens naar links gaat. Met nieuw en oud werk, hits en knappe albumtracks die speciaal voor deze tournee een ‘unplugged’ arrangement aangemeten krijgen.

In het voorjaar van 2017 staan op de agenda van The Scabs meer dan 20 shows gepland. Op 10 maart staat de band op het podium van het Ethias Theater in Hasselt.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login