De eerste namen en early bird tickets voor We Are Open @ TRIX!

we-are-open-2017
Vrijdag 10 en zaterdag 11 februari organiseren ze @ TRIX de achtste editie van We Are Open. Gedurende twee avonden tonen ze uitsluitend Belgische bands en dat op maar liefst vier verschillende podia. Zowel interessante nieuwe bands als bekendere acts met nieuw werk komen aan bod. Daarmee krijg je een staalkaart van wat er in de vaderlandse muziekscene leeft. We kiezen er expliciet voor om ook over de taalgrens te kijken en ook een aantal groepen uit Franstalig België naar Antwerpen te halen.

De editie van 2016 was volledig uitverkocht. Met onder meer Bazart op de affiche, net voor de grote doorbraak, bewezen we de vinger aan de pols te hebben in het hedendaagse poplandschap. Wie er vroeg bij wil zijn om nieuwe ontdekkingen te doen, krijgt op We Are Open 2017 opnieuw de kans.

BEVESTIGDE BANDS

Amongster – Brihang – Darrell Cole – DELV!S – Glints – Hydrogen Sea – Hypochristmutreefuzz – Kapitan Korsakov – LA Jungle – Mont-Doré – Newmoon – Pomrad – Robbing Millions – Rumours – WWWater – Zimmerman – Zwangere Guy
Meer weten over deze bands?

(in de loop van januari worden er nog namen aan toegevoegd en maken ze de dagindeling bekend)

TICKETS

Momenteel bieden we een beperkt aantal scherp geprijsde early bird-combiticketsaan. Voor slechts €19,50 (ipv €23,50) kan je twee dagen Belgische parels komen ontdekken. Zodra de dagindeling bekend is, start ook de verkoop van losse dagtickets (€16,50).

Koop early bird-combiticket

You must be logged in to post a comment Login