Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ten tijde van hun titelloze debuutalbum in 2010 veroverde The Head and The Heart menig harten en hoofden. Hun aanstekelijke, aangrijpende en harmonieuze folkpopnummers zorgden steevast voor kippenvel. Na vier jaar non-stop touren besloot de band in 2014 een time-out te nemen.

2016. Tijd voor een comeback. En wat voor één. Sinds september ligt hun derde album ‘Signs of Light‘ in de winkelrekken. Met dat album op zak strijkt The Head and The Heart op 27 januari neer in Leuven.

Signs of Light is definitely a different type of album for the band, but one that worked out well and provided some amazing new material thanks to a little bit of experimenting on top of their expected folk affair. As an entry point for new listeners or something for existing fans to enjoy, there’s something on Signs of Light that any listener is sure to enjoy.” (Renowned for Sound)

TICKETS

Door admin