Geen widgets gevonden in de zijbalk

Voor het eerst ooit op de affiche van Graspop Metal Meeting: RAMMSTEIN! Extreem trots zijn we dat we deze legendarische Duitse formatie als eerste headliner mogen aankondigen. Noteer vrijdag 16 juni in je agenda, voor het enige optreden van Rammstein in de Benelux. Tickets gaan op donderdag 24 november in verkoop. Meer namen volgen binnenkort.

Ze stonden al zéér lang op onze verlanglijst en eindelijk is het zover: Rammstein komt naar Graspop! Al 22 jaar beukt deze bende provocerende Duitsers de ene monsterhit na de andere in elkaar. Met de nummers “Rammstein” en “Heirate mich” op de soundtrack van de film Lost Highway van David Lynch brak Rammstein in 1997 internationaal door. Vandaag domineren ze wereldwijd nog steeds de metal- en rockscene, met knallers als “Sonne”, “Ich Will”, en “Feuer Frei” op hun palmares. Wanneer Till Lindemann, Richard Kruspe, Paul Landers, Oliver Riedel, Christian Lorenz en Christoph Schneider het podium bestijgen, gaan alle registers open: theatrale kostuums, explosief vlammenwerk, schunnige lyrics en loeiharde gitaren smelten samen tot een uniek spektakel. Shockerende circusact, intimiderende volksmennerij of hilarische parodie: een concert van Rammstein heeft vele gezichten. Eén ding is zeker: we kunnen hier in Dessel amper wachten tot 16 juni om deze meesters van de Tanzmetall te verwelkomen.

De ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2017 start op donderdag 24 november om 10u. Vanaf dan kan je combitickets en Graspopmunten kopen, en kan je accommodaties boeken. Dagtickets gaan pas in verkoop van zodra het dagschema bekend is.

Door admin