Loïc Nottet op 22 en 23 april @ Ancienne Belgique!

loic-nottet
Er waren slechts 12 minuten nodig om het concert van Loïc Nottet op 22 april in Ancienne Belgique uit te verkopen. Om tegemoet te komen aan de enorme vraag naar tickets, is er nu een extra concert toegevoegd op zondag 23 april, eveneens in de AB. Tickets voor dit concert zijn nu beschikbaar.
Hij deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique, en vertegenwoordigde ons land in het Eurovisiesongfestival in 2015 met een knappe vierde plaats voor zijn single “Rhythm Inside”. Ook in 2016 blijft Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars.
Een jaar na zijn deelname aan het programma en de release van zijn debuutsingle “Rhythm Inside”, is de beloftevolle Belgische artiest terug met “Million Eyes”, een prachtige electropop-ballade uit zijn te verschijnen eerste album. De hit is niet uit de ether weg te slaan, en de YouTube-clip waarin Loïc met een moderne choreografie zijn danstalenten ontplooit, telt inmiddels ruim 1.6 miljoen views. Eén ding is zeker: we gaan nog veel horen van deze ruwe diamant!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login