Geen widgets gevonden in de zijbalk
Na meer dan 12 jaar keren onze meest internationale Belgen eindelijk terug naar Ancienne Belgique! Stephen en David Dewaele namen sinds hun laatste passage hier verschillende gedaantes aan (2ManyDJs, Die Verboten…), maar met Soulwax brengen ze het kloppende hart van al deze uitspattingen naar Brussel.
Op Pukkelpop gaven ze al een voorsmaakje van hun Soulwax Transient Program For Drums and Machinery show”: nagelnieuwe songs gecombineerd met oudere (Nite Versions) klassiekers in een strakke witte studio-opstelling, met maar liefst drie (!) drummers en genoeg elektronica om een groothandel te beginnen. Een nieuw stukje Soulwax-geschiedenis!

Gewapend met nieuw materiaal, een kersvers label en ditto studio (DeeWee) en met een fantastische schare muzikanten om zich heen: deze passage van de Dewaele-broers wordt er een voor de geschiedenisboeken!

TICKETS

Door admin