Robbie Williams op zaterdag 8 juli @ Werchter Boutique!

robbie-williams
Robbie Williams -geboren showman, hitmachine en meester-entertainer- komt op zaterdag 8 juli 2017 naar Werchter Boutique in het kader van zijn ‘The Heavy Entertainment Show Tour 2017’. Erasure toert met hem mee als special guest. De line-up wordt later vervolledigd. De ticketverkoop voor Werchter Boutique presents Robbie Williams start op vrijdag 11 november om 11u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.
Van een passende titel gesproken. Het jongste album van Robbie Williams heet ‘The Heavy Entertainment Show’ (2016). Dat is natuurlijk de discipline waarin hij al meer dan een kwarteeuw bij de besten op aarde behoort. ‘Ik ben een geboren showman,’ zegt de man. ‘Als ik de koelkast open en het lichtje springt aan, dan begin ik automatisch te performen.’ Williams maakt mensen zo blij dat hij het ene record op het volgende stapelt. Zo is hij de succesrijkste Britse soloartiest ooit. En staat hij thuis met maar liefst zes albums in de lijst van 100 best verkochte platen. Williams haalde zelfs het Guinness Book Of World Records. Op 19 november 2005 verkocht hij 1,6 miljoen tickets voor zijn Close Encounters Tour. Voor dat alles ontvangt hij dit jaar de BRITs Icon Award, een prestigieuze onderscheiding voor artiesten met een blijvende impact op de Britse cultuur. Alleen Elton John en David Bowie gingen Williams vooraf. En hij is nog maar net de 40 voorbij…
De ticketverkoop voor Werchter Boutique presents Robbie Williams start op vrijdag 11 november om 11 uur. Een regular ticket kost 86 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Er is ook een limited edition ‘Inner Pit’ ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 146 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be enticketmaster.be. Per persoon kunnen maximaal 6 tickets worden aangekocht.
Werchter Boutique presents… is een avondfestival voor fijnproevers en feestvierders. Alles draait rond één absolute topnaam. Alleen de Groten der Aarde komen in aanmerking. Artiesten die hoogwaardig en avondvullend entertainment brengen en die een grote massa in de openlucht kunnen begeesteren. Wisten het Festivalpark eerder al in te palmen: Madonna, Prince, Metallica en Muse. Werchter Boutique presents Robbie Williams vindt plaats op zaterdag 8 juli 2017 in het Festivalpark in Werchter.

 

You must be logged in to post a comment Login