Geen widgets gevonden in de zijbalk

Muzikaal meesterbrein tovert met melancholische elektronica

Zowat elke liefhebber van bizarre bliepjes, bevreemdende beats en  bodemloze bassen bestempelt de Chileense electronicapionier Nicolas Jaar als hét muzikale meesterbrein van zijn generatie. Amper 26 lentes op zijn teller, maar met ‘Space Is Only Noise’ (2011) heeft hij een tijdloze klassieker op zijn conto. Tel daarbij nog enkele baanbrekende EP’s (‘Nymphs I- IV’), de sublieme ambient soundtrack ‘Pomegranates’ (2015), de samenwerking met Dave Harrington – beter bekend als het fenomenale Darkside – en een dozijn magistrale remixes bij, en het is overduidelijk: rastalent Nicolas Jaar belooft AB in hogere sferen te brengen!

Gratis aftershow van LTGL  in AB Club voor alle bezoekers van het Nicolas Jaar-concert op 01/12.

TICKETS

Door admin