Geen widgets gevonden in de zijbalk

Excentrieke synthrock van oprichter Sneaker Pimps!

Opwindend synthrocksoloproject van de Engelse componist, producer, multi-instrumentalist, zanger en videokunstenaar Chris Corner, oprichter van het triphopfenomeen Sneaker Pimps. Corner bracht de afgelopen jaren een intrigerende reeks albums uit die hem een internationale en zeer trouwe aanhang opleverden. Ondertussen evolueerde IAMX ook van een mysterieus studioproject naar een excentrieke live act met extra muzikanten, kostuums en visuele effecten. Must-see!

“A distinctive sound incorporating driving synth-rock, dance beats and emotioncharged ballads, as well as an adventurous lyrical approach that forthrightly addressed matters of love, death, addiction, decadence and gender identity.”

TICKETS

Door admin