dEUS -nog één laatste keer met Mauro- op vrijdag 10 februari @ Lotto Arena!

Mauro
Mauro Pawlowski zwaait dEUS uit. Twaalf jaar was hij vast bandlid. Met Mauro aan hun zijde kenden Tom Barman, Klaas Janzoons, Stéphane Misseghers en Alan Gevaert gouden en zeer creatieve dEUS tijden.  Mauro bewandelt vanaf nu weer zijn eigen weg. Zijn nieuwste werk is in het Nederlands. Als Maurits Pauwels brengt hij het betere Vlaamse lied. Net verscheen het debuutalbum “Afscheid in Kloten”.dEUS zwaait Mauro Pawlowski uit. Feestelijk. In koekenstad Antwerpen. Op vrijdag 10 februari treedt dEUS -een laatste keer met Mauro in de rangen- op in de Lotto Arena.  Daarna gaat het licht uit. Voor even. dEUS gaat op zoek naar zijn nieuwe bezetting.

De ticketverkoop voor de grote finale van dEUS met Mauro start nu vrijdag 7 oktober om 13u.

Een ticket (incl.servicekosten) kost 43 euro.
Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be.

You must be logged in to post a comment Login