Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op 7 oktober verschijnt de nieuwe plaat van de succesvolle Nederlandse muziekraaf Blaudzun, drie jaar na zijn fantastische vierde studioalbum Promises of No Man’s Land. Hij noemt de release een ”work-in-progress die zo zal zijn totdat de tour ten einde is”. Blaudzun koppelt aan de release van zijn nieuwe album een Europese tournee die landt inMuziekodroom op 10 december! In 2012 stond hij vlak voor zijn doorbraak al op Play Festival en keert nu terug langs de grote poort.

De excentrieke Utrechtenaar en mysterieuze muziekraaf ontving drie jaar geleden een gouden album voor het album Heavy Flowers en een Edisonvoor Beste Zanger. Opvolger Promises of No Man’s Land was opnieuw een succes: de gelijknamige single werd tot 3FM Megahit en Studio Brussel’sHotshot uitgeroepen en de song werd door de NOS gebruikt als titelsong voor de Olympische Winterspelen. Blaudzun verkocht clubs uit in Duitsland, Zwitserland, België en Nederland, speelde op Pukkelpop, Pinkpop, Rock Werchter en drie maal op Lowlands.

TICKETS

Door admin