Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sarah Ferri lanceerde al eerder twee nieuwe singles van haar gloednieuwe album ‘Displeasure’. Eindelijk een vervolg op haar warm onthaalde debuut ‘Ferritales’ gekend van de singles ‘On my Own’, ‘Dancing at the Supermarket’ en ‘Were you there’.

De inspiratie voor nieuwe plaat ‘Displeasure’ kwam dit keer uit een donkere hoek waarvoor Sarah haar lage, melancholische stem bovenhaalde. Voor de nieuwe filmische songs componeerde Ferri weelderige orkestraties met strijkers, pauken en koortjes. Haar inspiratie haalde ze bij haar grote voorbeelden Ray Ellis, George Gershwin, Ennio Morricone, Piero Umiliani, Louis Bacalov en James Newton Howard.

Net zoals bij de vorige plaat heeft klankmagiër Koen Gisen de productie op zich genomen.Frederik Dejongh deed de mastering.

Bekijk de video voor eerste single ‘When Giants Play Poker’ en de tweede single ‘In My Bunker’. Of de akoestische versie van ‘In My Bunker’ opgenomen in de AB!

‘Displeasure’ verschijnt via NEWS distributie.

Live
7/10/16: AB, Brussel
12/10/16: De Roma, Antwerpen
14/10/16: De Handelsbeurs, Gent

Door admin