Geen widgets gevonden in de zijbalk
Rocklegende IRON MAIDEN zet de succesvolle ‘The Book Of Souls’ wereldtournee verder met een reeks Europese concerten. De openingsshow van het Europese luik is voorzien op 22 april in… Antwerpen! Het is sinds de ‘Killers Tour’ in 1981 geleden dat de band daar te gast was.

Maiden-oprichter en basgitarist Steve Harris: “De hele band geniet van deze tour en hoewel we ervan houden om te spelen op festivals en in stadions, is het fantastisch om voor een aantal shows terug te keren naar de intiemere sfeer van de arena’s. De nummers van het album ‘The Book Of Souls’ en de nieuwe Maya-versies van onze Eddie worden goed gesmaakt door onze fans. En uiteraard brengen we voor hen ook heel wat oude nummers. Dat zullen we trouwens ook blijven doen.”

Iron Maiden houdt in het voorjaar van 2017 halt in 16 Europese steden, met een eerste stop op zaterdag 22 april in het Antwerps Sportpaleis. Ze worden vergezeld door special guests Shinedown. Tickets voor het Belgisch concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 september om 10u. Voor leden van de Iron Maiden fanclub is er opnieuw een exclusieve presale. Meer informatie daarover is terug te vinden op ironmaiden.com.
The Book Of Souls
‘The Book Of Souls’ is Maiden’s eerste dubbelalbum en meest succesvolle release tot nu toe. De plaat debuteerde in meer dan 40 landen op nummer 1 in de charts! De gelijknamige wereldtournee werd in februari afgetrapt in Florida en bereikte al zo’n 1,5 miljoen fans uit 36 verschillende landen. De band tourt de wereld rond met hun nieuwe 747 jumbo jet Ed Force One.

Door admin